countdown

9 maart 2015

zondag 8 maart.. de pelgrimszegen, mijn BUB(BijnaUitzwaaiBorrel) en Gerards leven vieren; zijn sterven herdenken... hoe vol en waardevol kan een dag zijn. Zoveel lieve mensen om mij heen, zoveel vreugde en ook verdriet.. en wat een zegen dan dat ik deze weg mag gaan. Ik ga loslaten en neem toch mee wat mij lief is.. want ook in loslaten kunnen we elkaar vasthouden en laten we dat ook maar blijven doen. En ik ga veel kaarsen opsteken, dat weet ik nu al.

En niet te geloven nog een maar week dat is echt aftellen dus..

 

 

 

 

 

 

20 Reacties

 1. Annette:
  9 maart 2015
  Lieve Liesbeth, wat een mooie dag was gisteren! Ik was vereerd er deelgenoot van te mogen zijn. In gedachten reis ik mee! Geniet ervan en laat los stapje voor stapje ! Liefs Annette
 2. Kees Poiesz:
  9 maart 2015
  Ha die Liesbeth,
  Ik heb mij zojuist geabonneerd op jouw reisverhalen. Ben heel erg benieuwd naar alles en ik wens je dan ook heel veel succes toe en natuurlijk sterkte want het zal soms wel niet gemakkelijk zijn. Toevallig ken ik iemand uit Bilthoven (Jaap Hoogendoorn) die dezer dagen ook afreist naar Santiago. Misschien kom je hem wel tegen!!
  Hartelijke groeten van
  Kees en Rinske Poiesz
 3. Marianne:
  9 maart 2015
  We delen in je countdown en zullen je op de voet volgen. Zet je beste beentje voor zusje, elke voetstap brengt je dichter bij je doel! Liefs, Paul en Marianne
 4. Kirsten Achterberg:
  9 maart 2015
  Lieve Liesbeth,
  Gisteren kon ik niet persoonlijk afscheid van je nemen. In gedachten was ik erbij. Het is je gelukt om een blog op te zetten! Over grenzen verleggen gesproken... Heel veel succes, moed, sterkte en liefde wensen wij je/jullie toe. Graag volgen wij de verhalen.
  Heel veel liefs voor mijn lievelingstante!
  Kirsten en familie
 5. Piet Rosenhart:
  9 maart 2015
  Dag Liesbeth,
  Ik wens je een heel goede camino met veel mooie momenten onderweg. Ik heb twee keer de tocht vanuit Haarlem gelopen en ben benieuwd naar jouw belevenissen onderweg.
  Buen Camino!
 6. Ernst en Yvonne Benders:
  9 maart 2015
  Hallo zus,

  Alhoewel we er niet waren de 8e, wensen we je op deze wijze heel veel sterkte en wandelplezier toe. Ga ontspannen op pad en loop vooral in het begin letterlijk en figuurlijk niet te hard van stapel. Liever een beetje tijd nemen dan door haast te moeten opgeven. Ach als twee wat oudere dames eenmaal ingedieseld zijn en het met elkaar goed kunnen vinden, jullie lijf datgene doet wat het zou moeten doen, komt het vast wel goed. Uiteraard ook de hartelijke groeten aan je wandelgenote.
  Ernst en Yvonne Benders.
 7. Jolanda:
  9 maart 2015
  Het weer is van plan mee te lopen. Ben in gedachten bij je, geniet van deze tocht!
  Liefs Jolanda
 8. Margit Seferiadis:
  9 maart 2015
  He Liesbeth,

  We konden er gisteren niet bij zijn. Vind het wel stoer dat je deze tocht gaat maken zowel in mentaal als in fysiek opzicht! Heel veel sterkte, wijsheid en geniet ervan. Groet Pim en liefs Mac
 9. Gerard Poiesz:
  9 maart 2015
  Lieve Liesbeth,

  In gedachten lopen we met je mee! We gaan je weer zien!

  Liesbeth en Gerard
 10. Peter en Gerda:
  10 maart 2015
  Hallo Liesbeth, wanneer ga je vertrekken? Heb een goed adres voor je in Namen, laat maar wat weten. Heb je ook een GPS bij? Een kennis van ons "Paul" vertrekt maandag a.s. te voet vanuit Eijs-Wittem met karretje en tent.
 11. Elisabeth:
  11 maart 2015
  Bedankt voor alle lieve reacties! Hier stijgt de spanning:) @Peter, nee geen GPS kan weel op mobiel kijken natuurlijk maar we gebruiken routeboek van Jacobs Genootschap Maar een mooi adres is welkom natuurlijk! En wie weet treffen we Paul nog wel!
  Grtjs van de a.s. pelgrim!!
 12. Peter en Gerda:
  12 maart 2015
  Anne-Marie Bombaerts
  Avenue Arthur Procès 21
  B - 5000 Namur
  +32 81 22 64 19 +32 473 98 33 92
  am.bombaerts@skynet.be
  ________________________________________
  Hallo Liesbeth, bij deze de gegevens van het overnachtingsadres in Namen (Namur). Mevr. Bombaerts spreekt verschillende talen, ook Nederlands. Het is een hele lieve vrouw. Succes, Peter.
 13. Elisabeth:
  13 maart 2015
  Hi Peter,
  Dank je wel heb het genoteerd!
 14. Roel:
  13 maart 2015
  Hoi Liesbeth.
  Spannend allemaal al dat wachten voor je gaat kan me heel goed voor stellen hoe dat voelt.
  Nog veel voorbereidingsplezier en niet van je stuk laten brengen.
  Buen Camino.
 15. Elisabeth:
  13 maart 2015
  Ha Roel,
  Ja heel spannend en jij gaat morgen al! Goede start en Buen Camino
  Geniet er van!
  Grtjs Elisabeth
 16. Lidwien en onno:
  14 maart 2015
  Dag lieve Elisabeth,

  veel sterkte en plezier op je eerste schreden op het lange pad.
  maar alle grootse dingen gebeuren met een eerste stap.

  Liefs van ons
  Lidwien en Onno
 17. Marianne:
  14 maart 2015
  Nog 2 naggies meissie, ben een beetje plaatsvervangend zenuwachtig. Zooo spannend! Morgen niks meer doen he. Even je geest resetten voor de echte kick-off. Denk aan je! xx Marianne
 18. Anita:
  15 maart 2015
  Beste Elisabeth, ik heb dit linkje gekregen van mijn tante Aafke (jouw partner-in-crime) en wil jullie graag veel plezier en kracht wensen voor onderweg (en ook mooi wandelweer!). Ik ga jullie volgen via dit blog. Groetjes en kus voor mijn tante, Anita
 19. Heleny:
  15 maart 2015
  Beste Elisabeth, ook ik heb dit linkje gekregen van mijn tante Aafke en ik wil jullie ook graag heel veel plezier en kracht wensen voor de tocht! Ik hoop jullie te kunnen blijven volgen via dit blog,
  groetjes en ook van mij een kus voor Aafke,
  Heleny
 20. Rob:
  15 maart 2015
  Hoi Elisabeth,

  Minder dan 12 uur nog, voordat je vertrekt. Tijd om je laatste fles wijn als niet-pelgrim open te trekken.
  Ik wens jou, jullie allebei, een geweldige tocht. Houd ons op de hoogte van jullie belevenissen; ik kijk uit naar elk volgend verhaal.

  Rob